Miközben a világ a BMW M3 és M4 érkezését ünnepelte, hátul egy eldugott sarokban, szép csendben megújult a BMW X1. 
Kívülről nappali világításáról, valamint a V-küllős, 17 colos könnyűfém keréktárcsákról ismerszik meg a prémium piac első kompakt szabadidőjárművének új kiadása. A színválaszték is kibővült: mostantól ragyogó barna metálfényben is rendelhető a BMW sportos lelkületű városi terepjárója. 
Ami a belső kidolgozást illeti, BMW xLine, Sport Line kivitel vagy M Sport csomag esetén a műszeregység árnyékolóját puha anyag borítja, a kidolgozást dupla öltés teszi elegánssá. A dekorelemek választékában a fényes fekete, a mattpiros és a gyöngyházfényű króm egyaránt megtalálható. A csomagtér peremét rozsdamentes acél borítás védi a kopástól. 
Nem csak látványra gazdagodott az X1: felszereltsége is bővül a jövő tavasszal piacra lépő modellnek. Az újdonságok sorában kiemelt helyen szerepelnek a multimédiás és online szolgáltatások. A BMW ConnectedDrive funkciók bővülő sorában egy sor, előfizetéssel igénybe vehető alkalmazás, amelyek a vezető mobiltelefonján vagy beépített SIM-kártyán keresztül kommunikálnak a világhálóval. Az utasok tartalmas szórakoztatására vagy éppen a vezető zöld teljesítményének elemzésére szolgáló alkalmazások iOS és Android verzióban egyaránt elérhetők lesznek.
Megújult a legkisebb BMW terepes 3