Leghülyébb aszfalt-felfestés. Leghülyébben szabályozott közlekedési csomópont. Leghülyébb KRESZ-szabály. Ezekben a témakörökben hirdetett pályázatot az a fideszes országgyűlési képviselő vezette közlekedési munkacsoport, mely tavaly jött létre a hazai közúti közlekedés állapotának felmérésére és javítására.

Túl sok volt a festék a raktárban?

Túl sok volt a festék a raktárban?

Kedves olvasó, ha Önt már régóta idegesíti valami hülyeség a fenti témakörökben, küldjön egy e-mailt “pályázat” tárggyal, lehetőleg a probléma minél pontosabb leírásával, fotóval, akár Google Maps vagy StreetView linkkel december 13-a, 13 óra 13 perc és január 14-e, 14 óra 14 perc között az info@blokkolasgatlo.hu email-címre és ne bosszankodjon, hanem nyerjen!

5. Természetesen feloldás nélkül, a tábla utáni torkolat csak egy kapubejáró

5. Természetesen feloldás nélkül, a tábla utáni torkolat csak egy kapubejáró

A legsúlyosabb és a közlekedést leginkább zavaró, akadályozó, veszélyeztető hülyeségek közül ugyanis a három témában ajándékcsomagot sorsolnak a beküldők között. Kétszemélyes vezetéstechnikai tréningek, paddock-látogatásos DTM-belépők, AutóMagazin előfizetések, közlekedésbiztonsági autós csomagok ütik a markát a legszerencsésebbeknek. No meg persze az is, hogy egy kicsit segíthet jobbá tenni a hazai közlekedők életét. Bíró Márk, a Fidesz parlamenti frakciójának tagja ugyanis személyesen járja majd ki a nyertes hülyeségek felszámolását.

Napi több ezer autós szív és fékez nagyokat Budakeszin

Napi több ezer autós szív és fékez nagyokat Budakeszin

Természetesen a többi bejelentett probléma sem marad kezeletlenül. A munkacsoport tagja ugyanis az Ésszerűbb Közúti Közlekedésért Egyesület, a vezess.hu újságírói által szervezett civil szervezet, mely pont ilyen dühítő, komikus, veszélyes, ostoba közlekedés-szabályozási hibák kijavítását tűzte ki célul két évvel ezelőtt. Az info@blokkolasgatlo.hu címre érkező összes bejelentést feldolgozzuk és a magunk eszközeivel munkálkodunk majd a kisebb hülyeségek elhárításán.

Kedvcsinálónak nézegesse eddigi eseteinket a blokkolasgatlo.hu oldalon!