A hivatalos premiertől egy nappal korábban kerültek nyilvánosságra információk és képek, a következő generációs Ford Mustangról. Mindez az Autoweek magazin jövőhéten megjelenő számának köszönhető, amiben már részletesen beszámolnak a Ford Mustang vadonatúj üdvöskéjéről. Az újság lapjait lefényképezték, aztán közzétették a világhálón.
A sasszeműek már a kémfotókról is észrevehették anno, hogy valószínűleg csökkenni fog az amerikai izomautó mérete, azonban az alapos kamufóliának köszönhetően semmi egyebet nem lehetett megállapítani. De most itt vannak a képek a leplezetlen Mustangról, és tisztán látszik, hogy bizony megmaradtak a messziről felismerhető vonásai az autónak, hála az égnek. 
Lelepleződött az új Mustang 3
Szemből nézve picit az európai Fordokra hasonlít a hűtőrács mintája és formája, valamint a ködlámpák alakja, a lámpák LED-es menetfényt kaptak, de hátul megmaradtak a kétszer három sávra osztott világítótestek, alul pedig teljesen áttervezett diffúzor lapul. A méretcsökkenés az autó súlyát is érinteni fogja, előreláthatólag 90 kilogrammal lesz könnyebb az új modell. 
Lelepleződött az új Mustang 4
Motorválaszték terén alighanem marad a 3,7 literes V6-os belépőblokk 305 lóerővel, és a legnagyobb “mezei” erőforrás, a pontosan 100 lóerővel erősebb 5,0 literes V8. A kettő közé azonban beékelődik egy 2,3 literes, négyhengeres EcoBoost, várhatóan 275-310 lóerővel. 
Lelepleződött az új Mustang 5
Utóbbi vélhetően azért került a palettára, mert az autó a világon mindenütt kapható lesz a Ford modellválasztéka részeként, így többek között Európában és Ázsiában is. Ennél fogva pedig lesznek kimondottan a hazai piacra szánt változatok is. 
Hogy tetszik az új Mustang?
Nagyon vagány! Modern, mégis tipikus Mustang.
1% ()
Elfogadnám. Tök jó, hogy itthon is lehet majd kapni, legalább több lesz az utcákon.
1% ()
Nekem nem jön be!
1% ()
Nagyon gáz, inkább a régebbit választanám.
1% ()