Szemből nézve pont ugyanúgy néz ki, mint a BMW bármely rendőrmotorja – nem véletlenül, hiszen a bajor márka idén 90 éves motorkerékpár-részlege ügyel arra, hogy kismotorjainak megjelenése a nagyokéval harmonizáljon. 
Ami a műszaki alapokat illeti, azokat a szeptemberben leleplezett alapmodell adja. A városi és elővárosi bevetésre szánt modell névleges teljesítménye 15 LE, a legnagyobb elérhető teljesítmény 47,5 LE. A csúcsnyomaték 72 Nm, a végsebességet 120 km/órában maximálták, sokkal inkább a gyorsítóképességre koncentráltak, amely így szükség esetén meghaladja a névben említett, ekvivalensként tekintett 600 köbcentis robogókét, legalábbis ezt állítja a gyár: normál körülmények között 50 km/órára 2,7, százra 6,2 mp alatt gyorsul a járgány. 
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 1
A 8 kWh-s akkumulátor, amelynek alumínium háza egyben a robogó vázaként is szolgál, 3-4 óra alatt teljesen feltölthető, a legnagyobb hatótávolság 100 kilométer
A kipörgésgátlóval és blokkolásgátlóval egyaránt felszerelt motor rendőrségi extrafelszerelései között megtalálhatók az első villogók, a hátsó forgó villogó, a sziréna, valamint az elülső bukókeretek. 
A hollandiai BMW importőrrel közösen kifejlesztett modell egyelőre csak arra szolgál, hogy a koncepció helyességét ellenőrizzék. A későbbiekben azonban, megfelelő kereslet esetén örömest gyártásba veszik a különleges küldetésű villanyrobogót – még szép, hiszen az állami megrendeléseknél csak egy jobb dolog akad: az új technológiának reklámot generáló állami megrendelés.
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 2
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 3

Elektromos rendőrrobogó a BMW-től

Elektromos rendőrrobogó a BMW-től

Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 15
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 16
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 17
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 18
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 19
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 20
A fegyveres erők szakkiállításán, a párizsi Milipol 2013-on mutatkozott be a C 600 elektromos robogó hatósági kivitele. Életképes elgondolás vagy költséges marketing fogás?
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 22
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 23
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 24
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 25
Fotó megosztása:
Elektromos rendőrrobogó a BMW-től 26