Régóta várjuk már, mivel rukkol elő ismét Ken Block, a drift fenegyereke, és íme itt a Gymkhana hatodik része, amiben a 650 lóerős Ford Fiesta ST RX43 2013 úgy okádja a füstöt, hogy tuti még az űrből is látszik, és 1,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. 
Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja 1
Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja 2

Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja

Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja

Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja 6
Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja 7
Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja 8
Fotó megosztása:
Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja 9
Azt eddig is tudtuk, hogy Ken Block mire képes, bizonyította már számtalan alkalommal, így talán nem a hajszálpontos driftektől, hanem inkább a kameramunkától fog tátva maradni a szánk, ami az autós produkcióval együtt jó időre bele fog égni a retinánkba. Ez az a videó, ahol nem árt beállítani a HD lejátszást, ha bírja a sávszél. 
A videojátékok kedvelői észrevehették, hogy a két körberajzolt rendőrségi Aventador bizony a Need For Speed játékokból származik, ami nem véletlen, hiszen a frencsájz támogatta a Gymkhana 6. részét. 
Ken Block ezúttal a rendőröket is megtréfálja 10
A Fiesta összkerékhajtású és szekvenciális váltós, 650 lóerős, az elfüstölt abroncsok 18 colos Pirelli P Zero sportgumik, amiknek a tapadás mellett most a csúszás és a pokoli füstokádás is feladat volt. 
Az eddigi videókat is begyűjtöttük, hogy lássátok a Ken Block féle gymkhana “egyedfejlődését”. A Gymkhana 5-ben San Francisco utcáin száguldott a kaliforniai születésű versenyző. A videón feltűnik a hozzá hasonlóan igen népszerű Travis Pastrana is, egy rövid egykerekezés idejére.
Halálos fegyver, Vissza a jövőbe, Csillagok háborúja, Terminátor, A cápa, ezek a filmek mind feltűnnek egy-egy pillanatra a Gymkhana 4-ben, a Los Angeles-i a Universal Studios díszletei között rögzített videón. 
Míg a raliversenyeken használt Fiesta 850 lóerős, a Gymkhana harmadik részében a motort 650-re szabályozták le a Block által végzett manőverekhez szükséges nyomatékgörbe eléréséhez: a hatsebességes, szekvenciális váltóval ellátott erőgép 4000-es fordulaton 895 Nm nyomatékot produkál, és mindössze 2 másodpercre van szüksége a 100 km/órás sebesség eléréséhez.
Végül pedig a második és az első rész, amikben egy újabb és egy régebbi Subariu Impreza WRX Sti-t láthatunk.