Kalandtúra lett a vége a Liverpool fiatal hátvédjének, Andre Wisdom hétvégi útja, aki az idei angol labdarúgó-bajnokság kezdete óta a Derby County csapatának színeiben játszik, kölcsönjátékosként. Az U21-es angol válogatott focista GPS segítségével próbált eljutni jelenlegi kenyéradója stadionjához, a Pride Parkhoz, a Porsche helymeghatározó rendszere azonban csapdába csalta, és a focipálya helyett a mocsárban kötött ki a hátvéd. 
Mocsárba hajtott a focista 1
Mocsárba hajtott a focista 2

Mocsárba hajtott a focista

Mocsárba hajtott a focista

Mocsárba hajtott a focista 7
Mocsárba hajtott a focista 8
Mocsárba hajtott a focista 9
Mocsárba hajtott a focista 10
Fotó megosztása:
Mocsárba hajtott a focista 11
Wisdom autója, a Porsche Panamera Turbo teljesen beragadt a mocsárba, így a focistának nem volt más választása, el kellett hagyni a járművet, amire egy éppen arra túrázó bukkant rá később.
Mocsárba hajtott a focista 12
Szerencsére a futballistát nem zavarta meg az eset, telefonon taxit hívott, és sietett bemelegíteni, hiszen a Sheffield Wednesday ellen léptek pályára, és 3-0-ra le is győzték őket. A szerencsétlenül járó Andre Wisdom nem kapott megrovást edzőjétől a késés miatt, kezdőként lépett pályára.
Mocsárba hajtott a focista 13
A 30 millió forintot érő autóra rábukkanó bringás értesítette a hatóságokat, akik gondoskodtak az elszállításáról. Komoly baja nem történt a német járgánynak, de egy alapos külső-belső takarítás rá fog férni az biztos.
Mocsárba hajtott a focista 14
Ha kíváncsi majd, milyen a Porsche Panamera Turbo, itt elérhető anyagunkból megtudhatja.