A legenda szerint a 12 állatövi jegy úgy keletkezett a kínai horoszkópban, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták meg nevüket. Azóta is ez a tucatnyi állat – nyúl, sárkány, kígyó, ló, kecske, majom, kakas, kutya, disznó, patkány, bivaly, tigris – váltakozik évről évre.
A következő ciklus 2014. január 31-étől, 2015. február 18-áig fog tartani, a ló jegyében. 
Kevés köze van az autóiparnak az asztrológiához, de azért akadnak kivételek. Ilyen például a tigris évében készített narancssárga BMW M3-as modell, amiből összesen 250 darab gurult le a gyártószalagról, vagy a Dragon88 csomaggal ellátott Aston Martinok, amiket a 2012-es sárkány évének tiszteletére gyártottak Kínában. Ez a speciális csomag a DBS, Virage és V8 Vantage modellekhez volt rendelhető. 
De megemlíthetjük még ezen a vonalon a Ferrari 458 Italia Dragon Editiont, vagy a Rolls-Royce Phantom sárkány éve különleges változatot, amit a modell alapárának számító 380 ezer (84 millió forint) helyett 1,2 millió dollárért, átszámolva 265 millió forintért kínáltak.
Ahogy már a cikk elején is említettem, a 2014-es esztendő a ló éve lesz, amire a Rolls-Royce már elő is rukkolt Ghost modelljük Majestic Horse (fenséges ló) változatával. 
Pontosan még nem lehet tudni, hány darabot készítenek a limitált szériából, de az első példányokat 2014 közepén kezdi el piacra dobni a goodwoodi székhelyű brit gyártó. A különleges autó kívül-belül magán fogja hordozni a fenséges ló jegyeit, hogy kétséget kizáróan meg lehessen különböztetni a “hétköznapi” változattól. Azonban az eredeti motorizáltsághoz nem nyúlnak, marad a 6,6 literes, dupla feltöltős V12-es motor, 563 lóerejével együtt.
A csomag magában foglalja a fejtámlákba és a hátsó üléspárnákba varrt ágaskodó lovakat, valamint ugyanezt a logót az oldalán futó két vörös árnyaltú csíkban, és egyet a fa műszerfal-betéten is. Ahogy magát a járművet, úgy ezeket a motívumokat is kézzel hímezték, festették az autóra. 
Az pontos árát egyelőre nem árulták el, de ha a sárkányos verziót vesszük alapul, vélhetően igen borsos árcédula kerülhet az egyedi, kínai szellemlovasra.
Az eredeti Rolls-Royce Ghost pedig eképpen néz ki, csak emlékeztetőül.