Még a múlt hét végén történt a baleset, amiben csúnyán összetört a Nürburgringen szolgálatot teljesítő hivatalos pálya-taxi BMW M5. 
Taxit törtek a versenypályán 1
Taxit törtek a versenypályán 2

Taxit törtek a versenypályán

Taxit törtek a versenypályán

Taxit törtek a versenypályán 7
Taxit törtek a versenypályán 8
Taxit törtek a versenypályán 9
Taxit törtek a versenypályán 10
Fotó megosztása:
Taxit törtek a versenypályán 11
Látszik, hogy nedves falevelekkel van tele az aszfalt, és ezen a felületen csúszott el a sofőr. Az utakon is hasonló körülményekkel találkozhattok most, szóval mindenki legyen óvatos, látjátok, még a profi pilótáknak is feladja a leckét az őszi nyálka. 
Taxit törtek a versenypályán 12
Vannak, akik nem mernek rámerészkedni a pályára saját autóval, vagy az ott bérbe vehető sportautókkal és inkább a pálya hivatalos taxijaiban ülve élvezik ki a Zöld Pokol adta élményeket. Ami maximálisan kielégítő lehet, hiszen a jármű, ami körbeviszi utasait a 20,8 kilométeres aszfaltcsíkon, bizony egy 552 lóerős, 4,4 literes V8-as BMW. A pisi-kaki élménye garantált, hiszen nem kezdő pilóták csücsülnek a volán mögött, meghajtják rendesen a vasat. 
Taxit törtek a versenypályán 13
Azonban van pár utas, akinek biztos, hogy még felejthetetlenebb lesz az élmény, hiszen vasárnap kora délután, miután befizették a 225 eurós összeget (66 000 forint), a Karussell döntött kanyar után következő gyors, balos íven megpördült velük az M5 – itt olyan 170 km/órával haladt az autó -, és a védőkorlátnak csapódott. 

Szerencsére mindkét utas és a sofőr is megúszta sérülés nélkül a balesetet, amelyben az autó azonban totálkáros lett. Végül pedig egy belsőkamerás felvétel, hogy mit kapnánk a pénzünkért, mikor végig is megy a BMW.