A firenzei Uffizi képtár, az amszterdami Van Gogh múzeum, a szentpétervári Ermitázs és a londoni Tate galéria után végre valami olajszagút is megtekinthetünk a Google Utcaképen. 

Bár a Lamborghini és a Google projektje nem teljesen forradalmi, hiszen idén tavasszal a Mazda hirosimai múzeumát már bejárta a Google gömbkamerája (és talán máshová is elmehetünk már, ami esetleg elkerülte a figyelmünket), Olaszországban most először járt a cég – és rögtön milyen szép helyen! 
Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum 1
Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum 2

Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum

Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum

Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum 6
Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum 7
Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum 8
Fotó megosztása:
Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum 9
Az ötvenéves Lamborghini gyári múzeumának mindkét emeletét bebarangolhatjuk a Google Street View szokásos böködésével, ezerötszáz négyzetméteren csellenghetünk olyan csodák között, mint a Miura, a Countach, a Diablo vagy a Murciélago. 
Út közben különleges prototípusokba, egyedi modellekbe, limitált szériákba, versenyautókba, sőt, hajómotorokba is belebotlunk. Érdemes egyébként minden autót közelről megtekinteni, mert némelyikbe bele is bújhatunk a Google jóvoltából – nem akarjuk lelőni a poént, de a legnagyobb értékű, legritkább modellekről van szó… 
A virtuális túra számítógépen, valamint Android és iOS oprendszerű mobil készüléken egyaránt megejthető, a bejárat itt található.
Google-lal bejárható a Lamborghini múzeum 10