Pénteken reggel hattól tíz szerencsés (?) ásott Budapesten egy beépítésre váró területen. A résztvevők kincset kerestek. A Class Fm és Chevrolet közös játékában egy autót földeltek el ott korábban, egy konténerbe zárva.

Kilenc napon át minden nap kiválasztottak egy-egy embert, akik a játékban résztvevő Chevrolet márkakereskedésekben regisztráltak, ma reggel pedig a helyszínen megjelent nézők közül csatlakozhatott hozzájuk még egy szereplő.

Az ásó csapat – akiknek néha egy markoló is besegített – a munka során folyamatosan kincses ládákat talált, amikben Trax kulcsok, ajándékok, vásárlási utalványok voltak

Négyórás ásás után sikerült szabaddá tenni az autót és az – ott berendezett stúdióban dolgozó – műsorvezetőket rejtő konténer ajtaját, így a szabadidő-autó előbújhatott.


A játékosok kulcsaikkal megpróbálhatták kinyitni az autó ajtaját, akinek sikerült, az vihette a kocsit.  Végül a négyes számú játékos, a kétgyermekes tűzoltó, Péter kulcsa volt a nyerő.

Kíváncsi a Traxra? Kipróbáltuk San Franciscóban, Horvátországban és Magyarországon is. A linkekre kattintva elérheti a menetpróbák beszámolóit! 

Forrás: Class Fm