Korábban is beszámoltunk már olyan esetről, amikor valaki videón rögzítette, amint egy pár egy autóban adja át magát az együttlét örömének, de olyan, hogy ezt menet közben tették volna, ráadásul a volán mögött, még nem volt – de hát úgy tűnik, egyszer mindennek eljön az ideje. 
Ha a Chicago mellett forgatott videón ennél is több látszana, pornográf felvételnek minősülne. Így csak azon elmélkedünk, vajon tisztában volt-e a szemmel láthatóan nem tizenéves, sőt, a jármű jellegéből (családi buszlimuzin) következően vélhetően gyermekekkel is rendelkező párocska, hogy milyen veszélyes az, amit művelnek. 
A nő ugyanis teljesen eltakarja a kilátást az autót vezető férfi elől, akik a volánt olykor fél kézzel tartva igyekszik a helyzet magaslatán maradni – isteni szerencséjük, hogy a jelek szerint ebben az órában igen csekély volt a forgalom az Eisenhower gyorsforgalmi úton. 
Ezúttal szokásunktól eltérően azt javasoljuk olvasóinknak, ne hangosítsák fel számítógépüket a videó megtekintéséhez. Kompromittáló hangoktól nem kell ugyan tartani, viszont a felvételt készítő férfi és párja, aki az autót vezeti, végigdumálja az egész filmet, ami igen lehangoló.