Nyolcezer helyett már 4199 euróért, azaz alig több mint egy és egynegyed millió forintért hozzájuthatunk a G-Power M3-tuningjának első lépcsőjéhez a manufaktúra jubileumának alkalmából. 

A szettből eddig eladott ötszáz átalakító készlet komoly mennyiségnek számít a szakmában, ráadásul indokolttá és kifizetődővé tette a sorozatgyártást, ami a megbízhatóságot növelte, a költségeket csökkentette. 
Az SK I, azaz a kompresszoros erőnövelés első lépcsője a gyári állapotában 420 lóerős motorból 500 lovat csalogat elő. Az elmúlt öt évben százmillió teszt- és ügyfélkilométert legyűrt kompresszoros csomag további két teljesítményszinten is kapható: az SK II 570 lóerőt teljesít (11 500 helyett most 6 719 euróért, azaz kétmillió forintért), míg a csúcsverzió, az SK II CS már 600 lóerőt tud, további 1600 euró (480 000 Ft) ellenében. 
A G-Power mindössze harminc példányban kínálja jubileumi tuningcsomagját. Hogy ennek végével leállítja-e a BMW M3 S65 motor tuningprogramját, vagy az eredeti árakon folytatja-e azt, nem tudni, de mivel a széria gyártása csak idén fejeződött be, alighanem még évekig kaphatnak megrendeléseket a kiforrott, üzembiztosnak mondott rendszerre.