Tegnap délután, a New York-i Divathét egyik rendezvényéről tért vissza szállodájába Nicole Kidman (Moulin Rouge, Ausztrál Expressz, A tolmács, Tágra zárt szemek), amikor egy celebkörökben ismert lesifotós, bizonyos Carl Wu kerékpárjával elgázolta. 

Szemtanúk elmondása szerint a férfi nagy sebességgel, kifejezetten abba az irányba haladt, alighanem közeli fényképet szeretett volna készíteni a sztárról, de elmérte a féktávot, és összeütköztek. 
Miközben a fotós kerékpárja alá szorulva hátizsákjával és az őt feltűnően lassan és ügyetlenül segíteni (azaz inkább visszatartani) próbáló bizonsági őrrel küzdött, a földre küldött Nicole Kidman láthatóan zaklatottan, de sérülések nélkül felpattant, majd a szállodai személyzet és asszisztense kíséretében besietett a hotelbe. 
Lesifotós gázolta el Nicole Kidmant! 1
A sztárhoz mentőt hívtak, ám az orvosoknak nem akadt más dolga, mint ellátni néhány horzsolást. 
A helyzet iróniája, hogy a jelenetet tucatnyian lefotózták, miközben Wu üres kézzel – pontosabban egy büntetéssel – távozott. Nem a sztár haragja sújtott le rá: New Yorkban tilos járdán kerékpározni, ezért a kihívott rendőrök felírták az adatait, ám különleges bánásmódra nem voltak hajlandóak. “Ez is csak egy olyan baleset, mint a többi’ – mondták
Ha ők nem, majd az ügyvédek: Nicole Kidman a hallottak alapján rendkívül zaklatott volt, és minden bizonnyal bepereli a fotóst, akit pimasz rámenőssége miatt egyöntetűen utálnak a sztárok.