Szex a taxiban, fényes nappal 3


Kis híján tömeges balesetet okozott az a (vélhetően külföldi) pár Kínában, akik nem bírták kivárni, hogy hazakeveredjenek, és taxijuk hátsó ülésén kezdtek heves együttlétbe. 

Mivel mindezt Sanghaj egyik fő közlekedési útvonalán, csúcsforgalomban tették, aktusukat több százan figyelték. Az autósok nagy igyekezetükben, hogy minél jobban szemügyre vehessék a szemmel láthatóan örömben fürdő párt, szinte egymást taposták. Egy szemtanú, aki az itt látható képeket is készítette, elmondta, legalább tíz autót látott, amely az utolsó pillanatban kerülte csak el az ütközést. Hogy ő maga micsoda galibát okozott, miközben paparazzóként nyomult a taxi mögött, arról nem beszélt.
A taxi hevesen ingott fel-le, jobbra és balra, miközben vezetője megpróbált az eseményekről tudomást sem véve előre jutni a forgalomban. A rendőrség ezért a vezetőt is elmarasztalta, de különösen lesújtó véleménnyel voltak a párról, hiszen amit tettek, sokak épségét veszélyeztette, beleértve a magukét is, mivel – tényleg ez volt a legnagyobb bajuk – nem viselték a kötelező biztonsági övet.
Szex a hátsó ülésen? A Porsche 911-ben ugyan biztosan nem. De ott amúgy is jobb bal elöl ülni, immáron ötven éve. A jubiláló sportkocsi előtt multimédiás összeállítással tisztelgünk.
Szerző: