Az ember elveszítheti a kalapját, a kabátját, na de a nadrágját? Az alábbi történetekben szereplő fiatal nőknek sikerült ez a bravúr, mégpedig autóvezetés közben. Közös vonás még a sztorijukban, hogy szinte magatehetetlenül részegek voltak, ketten pedig kisgyermekes anyaként követték el lelombozó kihágásukat.

A 20 éves Sindy Roblest azt követően állították meg, hogy áthajtott a piros lámpán. A szabálytalanul bekanyarodó terepjárós először tagadta, hogy lett volna lámpa a kereszteződésben, majd azt állította, megállt, csak a rendőrök ezt nem vették észre. 
Amikor felszólították, hogy szálljon ki, közölte, hogy nem teheti, mivel alul nem visel semmit. A rendőrök megtalálták nadrágját a hátsó ülésen – a nő békésen nézelődő gyermeke mellett. Sem Robles, sem a mellette ülő férfi utas nem akart magyarázatot adni arra, miért volt alulöltözött a vezető. Ez azonban nem is érdekelte annyira a járőrt, mint az, hogy a fiatalasszony miért vezet jogosítvány nélkül, a megengedett véralkoholszint kétszeresével. 
Félmeztelen nők a volánnál 1
Félmeztelen nők a volánnál 2

Félmeztelen nők a volánnál

Félmeztelen nők a volánnál

Félmeztelen nők a volánnál 6
Kristen Rebecca Lively (balra) és Sindy Robles (jobbra)
Natalie Delgado
Fotó megosztása:
Natalie Delgado

Natalie Delgado

Natalie Delgado


Az ugyancsak 20 éves Natalie Delgado biztosra ment: holmi mezei piros lámpa helyett a forgalommal szemben hajtott fel egy autópályára. Hajnali háromnegyed háromkor állították meg, de becsületére legyen mondva, Roblesszel ellentétben szót fogadott a felszólításnak, és kiszállt az autóból – deréktól lefelé pucéran. Az ő nadrágja szintén a hátsó ülésről került elő. 
Mivel Delgadót már másodszor állították meg ittas vezetés miatt, ügye a bíróság elé került. A bíró itt egyértelmű kapcsolatot vélt felfedezni a ruha elvesztése és az alkoholos befolyásoltság között. Az asszony azzal védekezett, hogy csaposként dolgozik egy közeli bárban, ezért eleve nem ihatott alkoholt. Később elismerte, hogy egy árva tequila mégis lecsúszott – ehhez képest csúfosan megbukott a helyszíni józansági teszten. 
Kristen Rebecca Lively (balra) és Sindy Robles (jobbra)

Kristen Rebecca Lively (balra) és Sindy Robles (jobbra)

Kristen Rebecca Lively (balra) és Sindy Robles (jobbra)


A két húszéves teljesítménye önmagában elismerésre méltó, elbújhatnak azonban a 32 évével komoly rutinnal és élettapasztalattal rendelkező Kristen Rebecca Lively mögött. Miután parkolás közben összetört két autót, összefüggéstelenül kezdett beszélni a kiérkező rendőrökkel. Otthonról jövök, hazafelé tartok, mondta a járőrnek, majd amikor megkérdezték, fogyasztott-e alkoholt, a nyilvánvalóan árulkodó piaszag ellenére csak annyit mondott: ahogy önök gondolják. 
Amikor kiszállították, hogy elvégezzék rajta a józansági tesztet, a túlsúlyos nőről lecsúszott rövidnadrágja, amelyet többszöri próbálkozás után sem sikerült fenn tartania. Végül az egyik rendőrnek kellett megkötnie a nadrágot. Ezt követően a nő folytatta az értelmetlen tirádát, a fehér vonalon pedig nem hogy végig menni, de megállni sem volt képes. 
Autójában egy nyitott, megkezdett üveg whiskyt, marihuánát, vízipipát és egy rosszul rögzített gyerekülést is találtak a rendőrök. Viszont ő legalább otthon hagyta a gyerekét.
Ha a volán mögött meztelenkedő nők kiábrándítóak, ideje megcsodálni egy őszinte, időtlen szépséget. Idén ötven éves a Porsche 911. A legendás sportkocsi előtt multimédiás összeállítással tisztelgünk.
Szerző: