Meztelenül motorozott a részeg nő 1
Meztelenül motorozott a részeg nő 2

Meztelenül motorozott a részeg nő

Meztelenül motorozott a részeg nő

Meztelenül motorozott a részeg nő 5
Meztelenül motorozott a részeg nő 6
Fotó megosztása:
Motoros körökben ugyan nem szokatlan jelenség az alulöltözött hölgy, ám ők elsősorban találkozókon, ott is a hátsó ülésen szoktak előfordulni. Talán ezért is lepődtek meg azok a rendőrök, akik mellett kiabálva, széttárt karral húzott el egy női motoros, akin deréktól felfelé nem volt semmi, csak egy kigombolt bőrdzseki.

A motoros ugyan nem lépte át a megengedett sebességet, de kifejezetten agresszíven vezetett, ijesztgette az autósokat, bekiabált az ablakokon, ide-oda billegett a többsávos úton 
A rendőrök több kilométeren át követték a veszélyesen imbolygó, olykor lelassító, máskor nagy gázt adó motorost, kollégáik pedig lezárták az autópályát, nehogy tömeges balesetet okozzon a meztelen ámokfutó 
A nő végül az aszfalton végezte, de csodával határos módon felrepedt állán kívül nem esett baja. 
Az viszont egyértelmű volt, hogy a vallásos szövegeket kiabáló asszony teljesen részeg volt, sőt, mint később kiderült, be is volt gyógyszerezve. Ez volt egyébként a második ittas vezetéshez köthető letartóztatása – igaz, az első alkalommal a sztriptízt kihagyta a programból.
Meztelenül motorozni az autópályán? Így is lehet feltűnést kelteni. Biztosabb és biztonságosabb azonban a Porsche ötven éves receptje. Az idén fél évszázados 911-esről interaktív összeállításunkban emlékezünk meg.
Szerző: