Jessica Sawyer átadta féltett kincse, egy Bentley Continental GTC kabrió kulcsait egy prémium autómosó készségesen mosolygó alkalmazottjának, majd abban a tudatban távozott, hogy egy óra múlva makulátlan tisztaságú lesz kedvence.

Amit a manchesteri hölgy nem tudhatott, hogy a férfi egyáltalán nem dolgozott a Wash and Shine autókozmetikának. Sőt, sehol sem dolgozott: alkalom szülte autótolvaj volt, aki ezzel a leleményes módszerrel szerette volna megszerezni a 80 000 font (27 millió Ft) értéket képviselő autót.
Hogy mi csúszott félre, nem tudni, mindenesetre az autólopásból rongálás lett: a reménybeli tolvaj számára alighanem túl soknak bizonyult az autó 575 lóereje, vagy nem volt automata sebességváltóhoz szokva, és a végtelen országutak helyett a mosó falának vette az irányt.
A nehéz autó szó szerint lebontotta az ügyfélváró falát; a tégla-, fa- és üvegtörmelék természetesen borzalmas nyomokat hagytak az eredetileg fekete fényezésen.
A tolvaj elmenekült.
A tulajdonos sírógörcsöt kapott, amikor a rendőrségtől kapott telefonhívás után a helyszínre sietett. Elmondta, hogy az autóban esett 48 000 fontos kárt (kb. 16,5 millió Ft) ugyan megtéríti a biztosító, de érzelmi okokból rendkívül megviseli az ügy: a szülei kommunikációs ügynökségénél dolgozó fiatalasszony ugyanis édesanyjától, harmincadik születésnapjára kapta az ötéves Bentley-t.
Az autómosó nem vállalt felelősséget a történtekért, mondván, a kárt okozó férfi nem az ő alkalmazottjuk volt.