A magyar felnőtteknek nem sokat mond a neve, a most felnövekvő generációhoz azonban a rajzfilm-csatornák révén eljutott Noddy, Enid Blyton brit írónő leghíresebb karaktere.
Az 1949-ben világot látott fiúcska elválaszthatatlan piros-sárga autójával botcsinálta ingyentaxisként szállítja barátait Játékváros egyik zugából a másikba. 


Miközben felnőttként érdekes elgondolás, hogy egy kisfiú autót vezet, pusztán az évszámokat tekintve stimmel a dolog, hiszen a valóságban az autó Noddy tizennyolcadik születésnapján, azaz 1967-ben jelent meg a piacon. A Fiat Gamine Vignale a Fiat 500 alapjaira épült apróság, amelyet a Carozzeria Vignale gyártott egészen 1971-ig, nagyobb (550 cm3-es) motorral és szinkronizált váltóval. 
A mindössze 300 példányban gyártott, 97 km/óra végsebességű, alig fél tonnás Gamine önmagában is különleges jószág, ez a példány azonban a kis létszámú mezőnyből is kitűnik: nem utánzatról van ugyanis szó, hanem a meseszerző Enid Blyton saját autójáról, amire így teljes joggal szerelték fel a NOD 513 rendszámot. 
Nyilván ezért is remélnek komoly összegeket az autóért: az árverést szervező aukciós cég várakozásai szerint 20-25 ezer fontot (6,7-8,4 millió forintot) hozhat a kis játékautó.