Tudja, hogy melyik a legtágasabb alsó középkategóriás egyterű? Vagy a legolcsóbb? Vagy a legtakarékosabb? Mindet az autóMAGAZIN augusztusi számában sem próbáltuk ki, de hármat összehasonlítottunk közülük. A kategóriateremtő Renault Scénic legújabb változatát, az Opel Zafira Tourert és az egyterűek legfrissebb képviselőjét, a Kia Carens-t. Addig addig méregettünk, míg kiderült, a legtöbb cuccot a Scénicbe lehet bepakolni: 758 litert, ami több mint kétszer annyi, mint amennyit egy alsó középkategóriás ötajtós elnyelni képes.

Hat és félmilliós árával viszont a legolcsóbb a Kia, holott a van benne minden, mi szem-szájnak ingere, klíma, könnyűfém keréktárcsa, CD-s rádió és sok minden, és még a motorja is a legerősebb, 136 lóerős. Mégis, ha minden szempontot összevetünk, melyik a legjobb közülük, melyik nyeri hármuk közül az összehasonlító tesztet? Olvassa el az autóMAGAZIN máris kapható, augusztusi számában, amelyben ezeken kívül 43 autóról olvashat még.

Megtudhatja például, hogy melyik a leggyorsabb hibrid szuper-sportautó! Mert ma már a világ leggyorsabb szériaautóiból sem hiányzik a benzinmotort támogató villanymotor és a hozzá való akkumulátor. Így készül a Ferrari LaFerrari, a McLaren P1 és a Porsche 918 Spyder is. Mennyi a végsebességük? Hogyan gyorsulnak? Mennyit mennek el csak elektromosan?

Megtudhatja az augusztusi autóMAGAZIN-ból, mint ahogy azt is, hogy melyik a legjobb kis méregzsák a Ford Fiesta ST, a Peugeot 208 GTI, a Renault Clio RS, és a VW Polo GTI közül. Vagy melyik a legjobb alsó középkategóriás szabadidő-autó a Ford Kuga, a Kia Sportage, a Mazda CX-5, a Mitsubishi ASX, a Toyota RAV4 és a VW Tiguan közül. Keresse az augusztusi autóMAGAZIN-t az újságárusoknál!

Melyik a legjobb kompakt egyterű? 1