A 82 éves John Hodgkiss és 79 éves felesége, Betty két héttel ezelőtt vacsorázni indultak Ford Mondeójukkal, amikor a kanyargós országúton frontálisan ütköztek egy Audi A4-essel. 

A helyszínre érkező tűzoltók és mentők a roncsot meglátva a legrosszabbra készültek fel, ám amit láttak, arra nem számítottak. 
A mindössze hat héttel korábban vásárolt autó maradványaiban kéz a kézben találtak rá a nyugdíjas házaspárra – a férj ekkor már halott volt, feleségét azonban, aki végül másnap este, a kórházban hunyt el, az utolsó pillanatig maga mellett tudhatta. 
Ezeket a részleteket most, két héttel a végzetes baleset után hozta nyilvánosságra a nyugdíjas házaspár családja. “Rendkívül megviselt bennünket a haláluk, de vigasztal a tudat, hogy még utoljára meg tudták fogni egymás kezét, el tudtak búcsúzni egymástól” – mondta 47 éves fiuk, David. 
John és Betty élete nem csak az országúton ért véget, de ott is kezdődött. Az asszony 1950-ben, fiatal lányként részt vett egy buszkiránduláson, ahol megakadt a szeme a hatalmas termetű, mindig tréfálkozó sofőrön. 
Beszélgetni kezdtek, majd tíz hónap múlva összeházasodtak, és az ezt követő ötvenhárom évben egy percet sem töltöttek egymás nélkül – beleértve a legutolsót is.