Egy húszéves nő, akinek személyazonosságát nem fedte fel az indianapolisi rendőrség, tegnap hajnalban egy ütemesen himbálózó szabadidőjárműre figyelt fel egy motel parkolójában (nyitóképünkön). 

Önjelölt erkölcscsőszként elkezdett bekiabálni az ablakon, hogy azonnal hagyják abba a közszeméremsértést, majd amikor a hangzavart hallva a szálloda vezetője is megjelent, elkezdte tárcsázni a rendőrséget. 
A kudarcba fulladt pásztoróra résztvevői ekkor megpróbáltak elhajtani a helyszínről, ám a harcias amazon folyton eléjük lépett. 
A volán mögött ülő nő ekkor – érthető frusztrációtól vezérelve – maga is kiabálni, sikoltozni kezdett, hátra tolatott, majd nagy gázzal elhajtott. 
Ennek során elsodorta az őket megzavaró, majd feltartó nőt, akinek a jobb lába és karja sérült meg az ütközésben. 
A rendőrség az utolsó híradás szerint még nem találta meg a heveskedő gázolót és autóját, egy 2000-es évjárató GMC Jimmy-t (Chevy Blazer). Furcsa, hiszen a szálloda vezetője megadta nekik a rendszámot – lehet, hogy azóta is térdüket csapkodva röhögnek bent az irodán?
Nem mindenkinek volt rossz napja tegnap: Sebastian Vettel például kifejezetten jó híreket kapott estére. Itt olvashatsz róluk.