A pub, ahol a férfi szilveszter éjszaka dolgozott. Azon vesztek össze, hogy az asszony szóba állt a vendégekkel

A pub, ahol a férfi szilveszter éjszaka dolgozott. Azon vesztek össze, hogy az asszony szóba állt a vendégekkel


Tavaly az újévi mulatságból hazaérve, január elsején hajnali fél egykor megütötte, majd megfojtotta barátnőjét, egy négy gyermekes anyukát Aaron Mann, egy angliai klub kidobóembere. 
A hullát egy hálózsákba helyezte, majd a nő autójának csomagtartójába rejtette. Ahelyett azonban, hogy megszabadult volna tőle, két napon keresztül így járkált a Ford Focussal. 
Január másodikán este aztán leparkolt szüleinek háza előtt, és higgadtan elmondta nekik, mit tett. A kiérkező rendőrök meg is találták az asszony holttestét a csomagtartóban. A férfi nyugodtan kezelte az eseményeket: elmondása szerint szó sem volt gonosz gyilkosságról, ő csupán a fejében suttogó hangoknak engedelmeskedett. 
Ez utóbbiakról gyorsan kiderítették az elmeügyi szakértők, hogy soha nem léteztek – ellentétben azokkal a fenyegető SMS-ekkel, amelyeket a végzetes hajnalt megelőző hónapokban küldött az asszonynak, és amelyek sugallt vagy nagyon is konkrét formában előrevetítették a gyilkosságot. A nő ezek nyomán már készen állt, hogy elhagyja brutális szeretőjét, de elkésett vele. 
Az egy héten át tartó tárgyalás végén az esküdtek bűnösnek találták a 33 éves, megbánást a legcsekélyebb mértékben sem mutató férfit. A bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a gyilkost, ami azt jelenti, hogy legkorábban 16 év múlva szabadulhat.
A bosszúszomj veszélyes tud lenni, ám ha igazán jól ismerünk valakit, bízhatunk benne, hogy nem fordul ellenünk. Így van ezzel a mclarenes Sergio Perez, aki nem tart attól, hogy a monacói ütközés miatt Kimi Räikkönen törleszteni készülne. Vajon a mexikói pilóta joggal bízik a finnben?