A közelmúltban megújult M6 látványvilága az összkerékhajtás előnyeivel, kedvezményes áron – dióhéjban ennyit kínálnak a BMW6 kupé, kabrió és Gran Coupé kiviteleinek M Sport Editon modellvariánsai. 

A különkiadásnak része az M Sportcsomag, amely többek között egyedi aerodinamikai kiegészítőket, 19 colos, duplaküllős M-felniket (elöl 245/40, hátul 275/35 abroncsokkal szerelve), LED-es ködfényszórókat, sötét króm kipufogókat és adaptív LED-es fényszórókat tartalmaz. 
Az utastérben M-kormány és -küszöbborítások, sportülések, valamint head-up kijelző, bőrborítású műszerfal és 600 W-os audiorendszer, továbbá navigációs csomag és parkolássegítő rendszer különbözteti meg a mezei hatostól az M sport kiadást. 
Mindez a hétköznapi modellekhez is szabadon megvásárolható volna, igaz, drágábban, a Szahír-narancs fényezés azonban csak ehhez (no meg az 560 lóerős M6-oshoz) a szériához választható. Az igazán ütős összhatás (és az exkluzív lehetőségek kihasználása) érdekében ezt célszerű azonos narancsszín cérnával varrott, hófehér bőrkárpitozással kérni. 
A limitált kiadás a 640i (320 LE), 650i (450 LE) és 640d (313 LE) xDrive modellekhez kérhető, típustól függően változó, jellemzően 1,9 millió forint alatti felárért.