A brit szoftverfejlesztő Codemasters megdöbbentő csomagban kínálja új konzoljátékát, a Race Driver: Grid folytatásának számító Grid 2-t. A május utolsó napjaiban piacra kerülő autóverseny-játék új motorra épül, és valós helyszíneken játszódik, mégsem ezért fog bevonulni a játéktörténelembe. 

A Grid 2 ugyanis 125 000 angol fontos (42,4 millió forintos) különkiadásban is piacra kerül. 
A Grid 2: Mono Edition az alapszoftveren kívül értékes extrákat tartalmaz: egy PlayStation 3-as játékkonzolt, egy komplett versenyruhát (overall, kesztyű, cipő és egy egyedi festésű Bell versenysisak). Ezen felül a csomagban benne foglaltatik egy egyedi fényezésű, limitált példányszámú BAC Mono együléses utcai versenyautó is…
A brit testvérpár által alapított Briggs Automotive Company két évvel ezelőtt bemutatott, évente 50-100 példányban gyártott autóját egy 280 lóerős, 2,3 literes Cosworth szívómotor hajtja; a hosszában beépített négyhengeres hatfokozatú szekvenciális váltón és részlegesen önzáró differenciálművön keresztül hajtja a hátsó kerekeket. 
Az igényes Sachs versenyfutóművel és AP Racing fékekkel felszerelt autó 2,8 mp alatt gyorsul százra, 6,7 másodperc kell neki a 160-hoz, a végsebesség pedig 273 km/óra, ami bizonyára felemelő, ám fájdalmas élmény. 
A biztonsági öv hatpontos, a kormánykerék leszerelhető, és a sisakkal együtt egy zárható rekeszbe helyezhető – ez a legjobb lopásvédelmi megoldás, amit ismerünk. 
A BAC Mono alapára 92 000 angol font, azaz 31,2 millió forint, úgyhogy a sallang (no meg az exkluzivitás élménye) 11 millióba kerül.