Egy bolond százat csinál, egy hülyeség rakásban szüli a többit, egészen addig, ahonnan már nincs visszaút: a 15 éves stocktoni (Nagy-Britannia) Charlie Tyers saját kárán tanulta ezt meg, és még mindig jobban járt, mint áldozata, akit gyakorlatilag kivégzett egy kora téli reggelen. 


A kisfiú egy házibuliból ‘vett kölcsön’ egy Range Rovert, amivel kiélvezte az éjszakát: villogott a barátainak, száguldozott a városban, majd fizetés nélkül távozott egy benzinkúttól. Ennyi kihágás a rendőrség figyelmét sem kerülhette el, és egy járőr hamarosan az autó nyomába is eredt. 
A fiú a sziréna hangjára pánikba esett, elkezdett menekülni, de a nehéz vas és az erős motor a havas útfelülettel párosítva soknak bizonyult a lakli kamasz számára, aki egy 50-es zónában, Stockton belvárosában 110-el száguldva elveszítette uralmát a terepjáró felett. 
Az autó felugrott a járdára, és elgázolta a délelőtt klubgyűlésre bandukoló, 27 éves Douglas Robertsont. Az autó közel száz méteren át vonszolta maga alatt a szerencsétlen áldozatot, majd átszakított egy kőfalat, és végül egy lámpaoszlopnak ütközve állt meg – még ekkor is olyan gyorsan haladt, hogy a pózna kettétört, teteje 15 méterrel odébb, egy fa lombjai között landolt. 
A vezető kiugrott az autóból, és egy közeli házhoz menekült, azt kiabálva, hogy üldözik, és hogy elgázolt valakit. 
A bíróság figyelembe vette, hogy Tyers az első perctől kezdve beismerést és megbánást tanúsított, együttműködött a hatóságokkal, a tárgyalást gyakorlatilag végig zokogta. Ennek ellenére ötéves börtönbüntetésre ítélték, valamint öt évre eltiltották a jogosítvány megszerzésétől.
Forrás: Daily Mail. Nyitóképünk illusztráció