Talán megijedni sem volt ideje az új-mexikói (USA) Melissa Torreznek, olyan gyorsan játszódtak le az események tegnapelőtt. 

Az asszony a konyhában tett-vett, amikor a szomszéd gyerekek izgatottan kiabálni kezdtek: egy bácsi elvitte a lányát! 
Egy kocsibeállóba lökte be az üldözött autót a kétségbe esett anya

Egy kocsibeállóba lökte be az üldözött autót a kétségbe esett anya

Egy kocsibeállóba lökte be az üldözött autót a kétségbe esett anya


Miközben családtagjai a segélyhívót tárcsázták, Melissa gondolkodás nélkül beült az autójába, és a távolodó Buick után hajtott. Több mint tíz kilométeren keresztül követte az emberrabló autóját, miközben telefonon tájékoztatta a rendőrséget arról, hogy merre járnak. 
Az üldözés akkor ért véget, amikor Melissa Torrez nagy sebességgel nekiment a menekülő járműnek, és megállásra kényszerítette azt. Az asszony később elmondta, véletlen volt az ütközés, elveszítette az uralmát az autó felett. 
Az állítólagos emberrabló kiszállt és elmenekült. 
A kislány nem volt az autóban: mint később kiderült, a hajsza kezdetén a férfi kilökte őt a kocsiból. A négyéves gyermekre anyja háza közelében, az utcán sétálva találtak rá, sérüléseket nem szenvedett. 
A rendőrség a rendszám alapján azonosította a feltételezett támadót, aki, miután a televízióban meglátta saját fényképét, önként jelentkezett a hatóságoknál. Állítja, hogy félreértés történt, és ártatlan. A férfinak korábban voltak összetűzései a törvénnyel, de büntetlen előéletű.