Építs roadstert VW Jettából 3


Építs roadstert VW Jettából 4


Nem kezdőknek való az az átépítési projekt, amelynek részleteit és komponenseit az észak-amerikai Smyth Performance tuningstúdió dolgozta ki és kínálja megvételre mindössze 9900 dollárért (2,3 millió Ft). 

Az észak-amerikai specifikációjú, negyedik generációs Jetta modellekre épülő Smyth G3F csomagja tartalmazza a karosszéria-elemeket, első és hátsó acél segédvázakat, a Nissan 350Z-től kölcsönzött tetőt, az új szélvédőt, és a nagyon részletes építési utasítást. 
Az átépítés során megváltozik a futóműgeometria, az ajtók kettévágásához sablont ad a fejlesztő, az utastér viszont az ülésektől eltekintve alapkivitelű marad. A legnagyobb változás, hogy a motort (amely akár a VR6-os benzines is lehet) az ülések mögé költöztetik a fejlesztők. Az üzemanyagot egy, az orrba beépített alumínium tartály tárolja; szintén alumíniumlemezekből készítik a motor mögött kialakított, parányi csomagteret. 
A fejlesztő szerint a Smyth G3F legnagyobb előnye más kit carokkal szemben, hogy megőrzi az alapját adó modell első és hátsó gyűrődőzónáit, így ütközési biztonsága megközelíti a Jettáét.
A Smyth Performance még 2010-ben vetette papírra a G3F terveit; mostanra jutottak el a készlet forgalmazásához.