A Magyar Gyermekmentő Alapítvány totálkárosra tört mentőorvosi autójának pótlásához vagy átalakításához járulhatnak hozzá egy süteménylicit résztvevői.

Az érdeklődők 30 gasztroblogger közel harminc különböző édességére licitálhatnak péntektől hétfőig a segitsuti.hu oldalon. A magánszemélyek 25 különböző édességre, egyebek mellett gyümölcskenyérre, mandulás-mascarponés kávétortára és mákos-narancsos pitetortára tehetnek ajánlatot, egy tepsi édesség kikiáltási ára 1000 forint.

A cégeknek háromféle süteményt – mangós-málnás sajttortát, rusztikus vargabélestortát és Bailey’s cupcake-et – kínálnak fel, kikiáltási áruk egységesen 25 ezer forint – közölte a Segítsüti akciót lebonyolító SoSe Közhasznú Alapítvány.

Az elmúlt hét évben a Magyar Gyermekmentő Alapítvány több mint 10 ezer súlyos állapotú gyermeket részesített korszerű mentőellátásban. Jelen volt Győrtől a Balatonon át a Pilis-hegység közúti baleseteinél, ikerszülésnél, újraélesztésnél, mérgezéseknél, eszméletlen gyermekeknél. Az árverés lezárulta után az érdeklődők tételes elszámolást olvashatnak a honlapon.

(Forrás: MTI)