A világon elsőként kombinálta élő, utcai akciófelvételekkel egy új modell premierjét a Range Rover. A Range Rover Sport e heti bemutatkozásakor lezárták Manhattan utcáit, hogy a világ egyik legbritebb karaktere, James Bond zavartalanul hajthasson végig a bemutató helyszínére vezető útvonalon. 


A kisfilm, amelyet alább olvasóink is megnézhetnek, jelentős részben előre felvett jelentekből áll, amelyekkel felvezették a nagy durranást, ahogy Daniel Craig behajt a csarnokba. 
A brit színész egészen addig a percig tartotta elhíresült, rezzenéstelen arckifejezését, amíg ki nem szállt az autóból, a közönség ujjongását hallva akaratlanul is elmosolyodott. Talán ezért is távozott olyan gyorsan a helyszínről, amivel viszont magára vonta a rajongók haragját. “Nem is vagyok biztos benne, hogy őt láttam”, idézte az egyik nézőt a brit The Sun. 
Ugyanez az érzés a rövidfilm megtekintésekor is elfoghatja az embert, hiszen a színész arca az utolsó percekig rejtve marad a kamera előtt. 
A Range Rover és Daniel Craig ugyanazt az afrikai jótékonysági szervezetet (S.A.F.E.) támogatják, így a Skyfall című 007-es film termékmegjelenítései mellett erkölcsi téren is közösséget vállal egymással a márka és a színész. 
Lapértesülések szerint azért Craig nem szívességből vezette a Range Rover Sportot: a hétperces hakniért állítólag egymillió dollárt, azaz kb. 230 millió forintot kapott – a kalandos utazás minden egyes másodpercére 547 ezer (vagy ha úgy nézzük, képkockánként 22 ezer) forint ütötte a titkosügynök megszemélyesítőjének a kezét.