A környezettudatos autózás két módja 1

A Dacia Duster igazán őszinte darab. Nem a bevált módszerrel, a párját ritkító vezetési élménnyel, végtelen személyre szabhatósággal, netán fejedelmi luxussal próbálja elvenni a vevő eszét. Hanem gazdaságos üzemeltetéssel

Mi a teendő, ha az autóban egy alkatrész még a szavatossági, garanciális időn belül meghibásodik? Többek között erre is választ kapunk az Autogram legfrissebb adásából.

A műsor hangsúlya természetesen az új modellek szubjektív tesztjére helyeződik, melyben a két műsorvezető markánsan megfogalmazza “szakvéleményét”.

Két a hagyományosnál környezetkímélőbb modell mutatkozik be. Az egyik a gázüzemű Dacia Duster, a másik a Toyota Prius +, a Prius-család hétszemélyes kivitele. A kocsi megítélésében gyerekek si segítenek a műsorvezetőknek.

A szórakoztató, információs magazinműsor szakértője Borsi Gergely autóversenyző, ötszörös magyar bajnok, a műsorvezető Nagy Sándor, az autós világ laikus-érdeklődője, mintegy a nézők képviseletében. Szombaton 12:30-kor a Story4 csatornán Autogram.

Aki lemarad az adásról, a következő kedden hajnalban  pótolhatja a mulasztást, vagy ugyanakkortól megnézheti teljes egészében a Vezess.hu videótárában, ahol a korábbi adások felvételei is megtalálhatók.