Fizetnél lóerőnként egymillió forintot az autódért? Ha nem, akkor mondj le a Lykanról: a hathengeres boxer középmotorja dupla turbófeltöltéssel 750 lóerőt ad le, a forgatónyomaték pontosan 1000 Nm. Álló helyzetből 2,8 másodperc alatt éri el a 100 km/órát,a  végsebesség alig hihető 390 km/óra.

Ezekért az adottságokért komoly pénzeket lehet elkérni a szupersportkocsik világában, a 3,4 millió dolláros (kb 750 millió forint) vételárat azonban nem ez indokolja, hanem a gyémánttal, arannyal és platinával kirakott utastér, valamint a vásárlóknak ajándékba adott, 200 ezer dolláros Cyrus Klepcys karóra.

A Bejrútban alapított, jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben üzemelő W Motor nem bízta a véletlenre a sikert: motorját a Porsche-guru RUF, a javarészt szénszálból készített karosszériát egy olasz manufaktúra szállítja.

A Lykan kétféle kivitelben készül; a fenti adatok a drágább Lykan Hypersportra vonatkoznak. Összesen hét példányban gyártják az autót, így a vevőkört ismerve a ‘gazdaságos’ Lykan Supersport valószínűleg soha nem fog elkészülni.