Az elmúlt napokban a havazás, a hóátfúvások, valamint az ónos eső okozott fennakadásokat a közlekedésben. Az autósokat járhatatlan utak, kilométer hosszú dugók, elakadt járművek akadályozták a haladásban.


Amikor már azt hinnénk, hogy az olvadással végre fellélegezhetünk, és akadálytalanul haladhatunk, rá kell jönnünk, hogy a hideg, a hó, a jég nem tűnt el nyomtalanul az utakról. A téli időjárás ugyanis tönkreteszi az aszfaltburkolatot. Néhány nap leforgása alatt nagy kiterjedésű, veszélyes úthibák keletkezhetnek. A csapadék és a hőingadozás hatására akár naponta több száz új kátyú is nehezítheti a közlekedést.

Egy-egy kátyúval történt találkozás után sokan elkerülik a jelentős következményeket, akadnak azonban kevésbé szerencsések, nem is kevesen. A Generali biztosító legújabb felmérése szerint a magyar autósok közel 30 százaléka hajtott már bele úgy kátyúba, hogy az komoly sérülést okozott járművében.
 
Elsősorban természetesen a gumiabroncsok, a felni, a lengéscsillapító, míg rosszabb esetben akár az egész futómű károsodhat. A komoly problémák elkerülése érdekében, időközönként vizsgáltassa, vizsgálja át járművét. Ha szükséges cserélje ki a meghibásodott, károsodott  alkatrészeket.

A rendszeres karbantartással ugyanis elkerülheti a nagyobb bajokat, és így a tetemes kiadásokat. Webáruházunkban most minden szükséges futómű alkatrészt 5 százalék plusz kedvezménnyel szerezhet be, kollégáink pedig készséggel válaszolnak kérdéseikre!

Egy kattintás és sorakoznak az akciós alkatrészek!