19 millióért vihető el az 500-ból az egyik különleges Infiniti FX. 21-es kerekekkel, szürke cérnával varrott fekete bőrkárpittal.

A fullextrás dízel FX listaáráért most 500 darabos limitált széria példányai közül rendelhetnek meg  egyet az európai vásárlók. 19.038.500 Ft az exkluzív Infiniti, a már eleve különleges formájú luxus-SUV, BMW X6-ok, Q5-ös Audik japán alternatívája. Az S Premium (azaz a leggazdagabb) felszereltségű FX-re épülő sondermodell a Black and White Edition nevet kapta.

A fényezés obszidián fekete vagy holdfény-fehér (itt balra a katalóguslap képén a nem-különleges S Premium látható). Az új modell 21 collos, ezüstszínű, Turbine fantázianevű könnyűfém kerekeiket kapott. A puha, fekete anilinbőr ülések az új modellben világosszürke varrást kapnak, a varrás a sebességváltó-gombon, az ajtóbetéteken és a kormánykeréken is folytatódik.

Mivel az S Premium modellre épül, az új Black and White Edition a legmodernebb kellékek egész tárházát sorakoztatja fel. Többek közt panoráma parkolómonitort (AVM – Around View Monitor) a sarkokon elhelyezett parkolóérzékelőkkel, mozgó objektum-érzékelőt és parkolóradart a lassú manóverek segítéséhez.

A vezető és az utasok kényelméről és biztonságáról többek közt érintőképernyős, winchesteres navigációs rendszer és követőradaros sebességtartó automatika gondoskodik.

Adaptív lengéscsillapító-szabályozás és aktív hátsókerék-kormányzás biztosítja az Infiniti különleges vezetési élményét. Ha van a párnacihában 19 millió – meg egy kicsi -, a megrendelések már leadhatók a kereskedésekben, az első átadásokra várhatóan január folyamán kerül sor.