11,5 litert fogyasztott

A vezess.hu-n már olvashattak az új BMW Gran Coupéról, szombaton kora délután viszont az Autogram műsorvezetői is elmondják véleményüket a luxusautóról.

A négyajtós kupénak mondott szedán mellett a műsorban feltűnik az új Mitusbishi Outlander, a japán modell terepen bizonyíthatja képességeit.  Emellett megismerkedhetünk a tartós bérlettel, amely egy a számos pénzügyi konstrukció közül, amellyel autóhoz lehet jutni.

A műsor vendége ezúttal Bordán Petra a Music FM műsorvezetője lesz, akivel természetesen autókról, autózásról beszélgetnek, ami azét érdekes, mert a hölgynek nincs jogosítványa.

A szórakoztató, információs magazinműsor szakértője Borsi Gergely autóversenyző, ötszörös magyar bajnok, a műsorvezető Nagy Sándor, az autós világ laikus-érdeklődője, mintegy a nézők képviseletében.

Szombaton 13:00-kor várja a nézőket a Story4 csatornán az autós műsor. Aki lemarad az adásról, a következő hétfőn este 23:30-kor pótolhatja a mulasztást. Az Autogram korábbi adásai teljes egészében megnézhetőek a vezess.hu videótárában.