Három különböző terepes járgány szerepel az Autogram következő adásában. A műsorvezetők tesztelik a búcsúzó Suzuki SX4-et, míg a luxusvonalat a Volvo XC70 különleges Ocean Race kivitele képviseli.  

Míg a fentiek elsősorban városi használatra születtek, a Lónyai Pál vezette Nissan Navara idegenül mozog az aszfalton, a  tereprali bajnokság második helyezettjének versenyautója nehéz terepakadályok leküzdésére készült. A 280 lóerős motorral szerelt járgány képességeiről a Music FM műsorvezetői is tapasztalatokat szerezhettek a pilótával tett próba során. Vidám pillanatokat éltek át.

Szombaton 13.00-kor várja a nézőket a Story4 csatornán az autós műsor. Aki lemarad az adásról, a következő hétfőn este 23.30-kor pótolhatja a mulasztást.

A szórakoztató, információs magazinműsor szakértője Borsi Gergely autóversenyző, ötszörös magyar bajnok, a műsorvezető Nagy Sándor, az autós világ laikus érdeklődője, mintegy a nézők képviseletében. Az Autogram korábbi adásai teljes egészében megnézhetőek a vezess.hu videótárában.
.

Rádiósok és terepesek a tévében 1