Pár napig van még olcsóbb kötelező 1
Pár napig van még olcsóbb kötelező 2

Pár napig van még olcsóbb kötelező

Pár napig van még olcsóbb kötelező

Pár napig van még olcsóbb kötelező 9
Pár napig van még olcsóbb kötelező 10
Pár napig van még olcsóbb kötelező 11
Pár napig van még olcsóbb kötelező 12
Pár napig van még olcsóbb kötelező 13
Pár napig van még olcsóbb kötelező 14
Fotó megosztása:
Az autósok többsége minden évben az utolsó pillanatra hagyja a döntést a kötelezőbiztosítási váltással kapcsolatosan, ami kiugró forgalmat hoz november utolsó napjaira. Idén sincs ez másként. Mint a Netrisk.hu biztosítási alkusz rámutat, oldalán napról napra erősödik a forgalom a kötelezőbiztosítási kampány finisében. Ezért aki biztosra akar menni, érdemes minél előbb intézkednie.

A biztosítókhoz december elseje éjfélig kell beérkeznie a jelenlegi biztosítás felmondásának. Ez a határidő vonatkozik minden autósra, aki még 2010 előtt vette járművét. Aki online biztosításközvetítőnél szerződik, a felmondással külön nem kell bajlódnia. Az alkusznál péntek estig megadott megbízásoknál ugyanis még teljes körű az ügyintézés.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem csak annak érdemes váltania, aki más biztosítóhoz szeretne szerződni. Többnyire ugyanannál a biztosítónál is megéri újrakötni a szerződéseket. Az említett alkusznál váltóknak az idén közel negyven százaléka jelenlegi biztosítójánál ért el árkedvezményt az újraszerződéssel.

Az alkusznál novemberben végzett közel kétmillió díjszámítás alapján az autósoknak egyébként 70 százaléka (közel háromnegyede) tud spórolni a váltással. Az eddig megkötött szerződések esetében az átlagosan megspórolható összeg közel hétezer forintot.

Akik december elsejéig felmondják jelenlegi kötelező biztosításukat, még gondolkozhatnak azon, hová szerződjenek, hiszen a törvény az év végéig ad még lehetőséget az új szerződés megkötésére.

SZÁMOLJA KI JÖVŐ ÉVI BIZTOSÍTÁSÁT ERRE A LINKRE KATTINTVA!