Guinness rekord a Hungaroringen 1

Guinness-rekordkísérlet zajlott a hétvégén a Hungaroringen. A cél: a világ első vak motorosaként körbemenni egy Forma-1-es versenypályán

Karvai Sándor, az autóvezetésbe már korábban belekóstoló fiatalember most motoron mutatta meg, hogy egy vak ember is képes lehet körbemotorozni a több mint négy kilométeres versenypályán. Az Autogram stábja a Hungaroringre szervezett rekordkisérletet. Nézze meg a vak motoros teljesítményét a műsor hétvégi adásában.

A műsorban emellett tesztelik a megújult SEAT Ibizát, de feltűnik az új Volkswagen Golf is, illetve megismerkedhetnek az autók téli felkészítéséhez kapcsolódó feladatokkal is.

a videó a hirdetés után indul

A szórakoztató információs magazinműsor szakértője Borsi Gergely autóversenyző, ötszörös magyar bajnok, a műsorvezető Nagy Sándor, az autós világ laikus érdeklődője, mintegy a nézők képviseletében.

Szombaton 13:00-kor várja a nézőket a Story4 csatornán az autós műsor. Aki lemarad az adásról, a következő hétfőn este 23:30-kor pótolhatja a mulasztást. Az Autogram korábbi adásai teljes egészében megnézhetőek a vezess.hu videótárában.