A BMW összefogott a felvonókat gyártó Leitnerrel, hogy luxuskivitelű kabin készítsenek a téli sport – gazdag – szerelmeseinek. A Sigma Diamond néven futófülke belső terét a BMW Hetes sorozat hátsó traktusához tette hasonlóvá az egyedi megrendelésekkel foglalkozó BMW Individual.

Két utasnak jut hely a fűtéssel és masszázsfunkcióval ellátott ülésen, amelyet barna merinóbőr borít. Ugyanez az anyag került a műszerfalat imitáló részre is, ahol BMW multimédia-rendszerének képernyőjét találjuk. A rendszert a bajor járgányokhoz hasonlóan az iDrive gombbal lehet vezérelni a könyöklőről. Természetesen nem hiányzik a pezsgőspalacknak és a szükséges poharaknak kialakított tároló sem.

Luxus síkabin a BMW-től 1
Luxus síkabin a BMW-től 2

Luxus síkabin a BMW-től

Luxus síkabin a BMW-től

Luxus síkabin a BMW-től 11
Luxus síkabin a BMW-től 12
Luxus síkabin a BMW-től 13
Luxus síkabin a BMW-től 14
Luxus síkabin a BMW-től 15
Luxus síkabin a BMW-től 16
Luxus síkabin a BMW-től 17
Luxus síkabin a BMW-től 18
Fotó megosztása:
Luxus síkabin a BMW-től 19
Nem holmi tanulmányról van szó, Ausztriában Hochzillertalban fel is szerelik, a síterep által kínált prémium csomagok részeként lehet vele utazni. A csomagban többek között exkluzív parkolóhely, extra étkezések, luxusszállás szerepel. A 180 kilométernyi sípályán viszont ugyanúgy magának kell boldogulnia a milliomos ügyfélnek.