A BMW összefogott a felvonókat gyártó Leitnerrel, hogy luxuskivitelű kabin készítsenek a téli sport – gazdag – szerelmeseinek. A Sigma Diamond néven futófülke belső terét a BMW Hetes sorozat hátsó traktusához tette hasonlóvá az egyedi megrendelésekkel foglalkozó BMW Individual.

Két utasnak jut hely a fűtéssel és masszázsfunkcióval ellátott ülésen, amelyet barna merinóbőr borít. Ugyanez az anyag került a műszerfalat imitáló részre is, ahol BMW multimédia-rendszerének képernyőjét találjuk. A rendszert a bajor járgányokhoz hasonlóan az iDrive gombbal lehet vezérelni a könyöklőről. Természetesen nem hiányzik a pezsgőspalacknak és a szükséges poharaknak kialakított tároló sem.

Luxus síkabin a BMW-től 2
Nem holmi tanulmányról van szó, Ausztriában Hochzillertalban fel is szerelik, a síterep által kínált prémium csomagok részeként lehet vele utazni. A csomagban többek között exkluzív parkolóhely, extra étkezések, luxusszállás szerepel. A 180 kilométernyi sípályán viszont ugyanúgy magának kell boldogulnia a milliomos ügyfélnek.