Júniusban mutatta be a Nissan a Le Mans-i 24 órás verseny helyszínén a Juke Boxot, ami nem más, mint két speciálisan átalakított Juke, amelybe a világ legnagyobb teljesítményű mozgó hangrendszerét építették be. A legendás londoni klub, a Ministry of Sound hangrendszerének autós változata nagyobb hangerőt produkál, mint egy felszálló jumbo jet. Az autók kistestvére most sorozatgyártásba kerül. 


A Nissan és az elektronikus zene területén nagyhatalomnak számító Ministry of Sound összefogásával jön létre a különleges, limitált darabszámú modell. 3000 darab készül európai vevők számára, a Juke kínálatában szereplő valamennyi motorral és hajtáslánccal megrendelhető. 
A Ministry of Sound híres fekete-fehér logója által inspirálva a limitált széria is ebben a két színben, metálfekete és fehér alapfényezéssel rendelhető meg. Az összes változat alapfelszereltsége a 17″ méretű, fehér könnyűfém felni, a fehér ajtókilincsek és a fehér visszapillantótükör-borítás. Az egyéniséget magasfényű fekete B-oszlop,illetve a hátsó ajtó kilincsen a Ministry of Sound különleges márkajelzése fokozza.  
 
A Juke Ministry of Sound limitált széria utasterében is az említett két szín dominál: fehér a középkonzol, és a betétek az ajtókárpiton, az ülések fekete bőrkárpitjának, a kormánykerék és a sebességváltó gomb fekete bőrbevonatának fehér a varrata. 
A lényeg azonban a zenei élményen van. A Nissan Juke Ministry of Sound-tulajdonosok egy különleges, csak erre a célra összeállított zenei csomagot is kapnak az autóhoz. Ennek része egy Nissan- és Ministry of Sound- videó- és fotótartalommal feltöltött fehér, 8GB-os Apple iPod Touch, amelyhez a Nissan Scratch Shield technológiáját alkalmazó, önjavító festékkel bevont tok is jár.
A csomaghoz tartozik egy Ministry of Sound fejhallgató is, amelynek 50 mm-es átmérőjű hangszórója és alumínium borítása biztosítja a magas minőségű hangvisszaadást. Az ügyfelek kapnak egy aktiváló kódot is, amelynek használatával hozzáférhetnek a Ministry of Sound online zeneboltjához.