A Ferrari hivatalos magyarországi márkaképviselete, a Warm Up Kft. a Szabadság téren található Bank Center irodakomplexum földszintjére költözött Ferrari Budapest néven.


A bemutatótermet a Ferrari új kereskedelmi és marketing stratégiai elvárásai alapján alakították ki.  A 250 négyzetméteres szalonhoz további irodarész kapcsolódik a CITI torony 5. emeletén.
“Az új Ferrari enteriőrt a római székhelyű Fortebis Group tervezőiroda álmodta meg, annak bizonyos részleteit a budapesti építész Finta Stúdióval karöltve. A generálkivitelező DVM Group pedig hírnevéhez hűen kiváló munkát végzett annak érdekében, hogy a Ferrari Szalon a lehető legelegánsabb módon kerüljön új környezetében kialakításra”- hangsúlyozta Emanuele Lippi, tulajdonos és ügyvezető igazgató.
Az új szalon megnyitójával azonos időben a Váci úton lévő bemutatóterem megszűnik, a Ferrari Budapest értékesítői ezután már az új helyszínen várják az ügyfeleket, érdeklődőket. Az after-sales és szerviztevékenység a Váci út 175. szám alatt marad megújult ügyfélváróval. Nemcsak az egységes Ferrari-arculat tehette szükségessé a váltást, de az egyre szélesedő ügyfélkör is, a hazai kereskedő évente több mint harminc Ferrarit értékesít.  
A megnyitóra csütörtökön a kora esti órákban került sor. Maria Assunta Accili, Olaszország magyarországi nagykövetének fővédnöksége mellett Enrico Galliera, a Ferrari értékesítési és marketing alelnöke részvételével. A Ferrari Forma-1-es csapat versenyzője, Felipe Massa és vezetője, Stefano Dominicali szintén ellátogattak az est folyamán az új szalonba.