A Nők Lapja Café 33 kívánság elnevezésű kezdeményezésének keretében a Turán Motorsport felajánlotta a segítségét, hogy teljesítse a 13 éves Gyuri legnagyobb álmát, egy kört egy raliversenyzővel.

A gyengénlátó fiú rajong az autókért, legjobb szórakozása, ha édesapjával bütykölgethetik a család autóját. Ő ugyan soha nem szerezhet jogosítványt, de imádja a sebességet. Gyuri a Gyengénlátók Általános Iskolájában jelenleg a fehér bottal közlekedés rejtelmeit sajátítja el, hogy ne kelljen mindenhová kísérővel járnia.


“Meghatott minket a kisfiú története, ezért nagy öröm lenne a számunkra, ha teljesíthetnénk Gyuri kívánságát. Nekem két lányom van, Gabinak pedig egy kisfia, így nagyon jól tudjuk, hogy mennyire tudnak örülni a gyerekek. Remélem mi nyerjük meg a szavazást, és megvalósíthatjuk Gyuri nagy álmát. Jó lenne  igazán boldognak látni, ezért veszünk részt ebben a kezdeményezésben” – mondta Turán Frici.

A szavazás ma veszi kezdetét, bővebb információt a Nők Lapja Café 33 kívánság weboldalán találnak majd. Szavazzanak Friciékre, hogy a világbajnokságon edződött páros teljesíthesse Gyuri nagy álmát!