Ki nyomja a féket?

Ki nyomja a féket?

Nem mi csináljuk a legjobban, már nem az olaszok a világ legjobb szeretői – adta hírül az One-poll.com internetes közvélemény-kutató felmérésének eredményét a torinói La Stampa napilap. A felmérés szerint a harmadik helyre szorult vissza az olaszok szerelmi szenvedélye, és állítólag ezért is a gazdasági válság a felelős.

Húsz nemzet tizenötezer hölgyválasza szerint az első helyen a brazilok állnak, másodikok a spanyolok. A 2007-ben még a dobogó legmagasabb fokán álló olaszokat egyedül az vigasztalja, hogy mögéjük szorultak a franciák.

Ha ez így folytatódik, lassan már a magyarok is megelőznek bennünket – állapította meg a La Stampa. Az újság a kudarc okát is megkereste, az olaszok szenvedélye a gazdasági válság miatt lanyhult volna, az anyagi szegénységet érzelmi szegénység kísérte.

Alessandra Graziottin szexológus azonban úgy nyilatkozott, hogy a nők válsága az euróénál is korábban kezdődött. “A nők folyamatos stresszben élnek, keveset alszanak; család, munkahely, gyerekek mind megfosztják őket a szerelmi kedvtől” – hangoztatta.

Pedig válságidőben egyedül a szerelem segít – jegyezte meg Raffaelle Morelli pszichiáter, aki szerint a globális testi és lelki elégedetlenség miatt látogatják a férfiak az erotikus internetes honlapokat, a nők pedig az elkeseredett feleségeknek szánt portálokat.

Egész életünk során összesen 16 órát szentelünk a szexuális kielégülésnek, miközben fél évet ülünk a közlekedési dugóban – állapította meg Alessandra Di Pietro a Godete! (Élvezzetek!) című könyv szerzője.

A hölgyek értékelése szerint a legrosszabb szeretők a németek, akik  túl büdösek, az angolok, akik túl lusták és a svéd férfiak, akik túl gyorsak.

Forrás. MTI