Kifejezetten szállítmányozásban érdekelt cégek számára nyitott töltőállomást az OMV Budapest közelében. Az M0-s szigetszentmiklósi lehajtójának közelében már létező töltőállomás mellett kapott helyet az új OMV EuroTruck kút, amely egész évben napi 24 órán át működik.


Bár elvben személyautók is tankolhatnak a töltőállomáson, azt speciálisan kamionok méreteihez igazították. Ha beáll a tehergépjármű, mindkét kútoszlopról elérhetőek üzemanyagtartályai. A tankolás után az ügyfelek készpénz használata nélkül fizetnek OMV EuroTruck Kártyával, vagy más ROUTEX üzemanyagkártyával. Az illetéktelen használat kizárását a fizetési terminálok online engedélyezési rendszere szavatolja.

Az OMV EuroTruck rendszerében a szállítmányozók egy ügyintézőn keresztül bonyolíthatják minden tankolással kapcsolatos és egyéb, a fuvarozás során felmerülő ügyeiket. Az olajvállalat erre kifejlesztett rendszerének segítségével az ügyfelek megtervezhetik és optimalizálhatják az útvonalaikat aszerint, hol álljanak meg tankolni, hol mennyi az üzemanyag ára, valamint milyen útdíjak és egyéb költségek merülhetnek fel az úton. Ezen felül az OMV az időigényes áfa-visszatérítést is intézi, figyelembe véve az egyes országok szabályozásait.

Az első EuroTruck kút 2007-ben Ausztriában nyílt meg, jelenleg pedig 25 tagú a hálózat, a tervek szerint újabb töltőállomások nyílnak meg Közép-Európa fő szállítmányozási útvonalain a következő években.