A 44 éves férfi akármilyen messzire eltolhatja fiát, könnyen hazatalálnak, mert műholdas navigációs eszközzel is felszerelte a babakocsit. Az éjjeli séta sem gond, mivel egész sor izzóval látta el a “járművet”, mely “fényűzésben” vetekszik még a Knight Rider sorozat KITT-jével is.

Az apa napelemeket szerelt rá, tovább rendszámtáblát – névre szólót. A palackmelegítőt pedig egy szivargyújtó átalakításával kreálta. A gyermek nyugodtan ehet kiflit, zsemlét, nem baj, ha a kocsijába morzsál, mert a porszívó révén könnyen takarítható az “utastér”. A DVD mellett MP3-lejátszó is alapfelszerelés az apa, Richard Berry által felturbózott babakocsiban. Természetesen a duda sem hiányzik a babakocsiból, amelynek karosszériája tigriscsíkos. Hogy téligumi-készlet is van-e a kocsihoz, arra nem tért ki a South Wales Evening Post című brit lap.

Az apa egyébként nagy gyereknek vallja magát. Büszkén tolja fiát meg annak kocsiját, hatalmas utcai sikerrel. Otthon kisebb a tetszési index, a férfi szerint neje teljesen hülyének tartja, és előfordul, hogy kilátásba helyezi, inkább átmegy az utca másik oldalára, ha hármasban sétálnak.

Berry mindössze 20 fontért – 6 ezer forintért – vette a kocsit, használtan. Mint mondja, teljesen felesleges kidobni ezer fontot – 300 ezer forintot – egy babakocsira, mely ráadásul kevésbé megfelelő, mint az olcsón vett háromkerekű. Mivel az extrákat is olcsón szerezte be, az egész hóbelevanc a kispapa 70 fontjában (22 000 forint) van.

Forrás: MTI