Elkészítette a Hamann a Victory II-t, amely a Lamborghini Gallardo LP560-4 átalakítását takarja. Azért II, mert készült szimpla Victory is, amely a felújítás előtti Gallardo felspéciezett kivitele volt még 2007-ben.


Nem véletlen a névválasztás, ez az átalakítás ugyanis a Gallardóban lakozó versenyautó felszabadításáról szól. Ezért kerül a tetőre egy szívócsőszerű elem, de az új hátsó szárny, a diffúzor, a módosított orrspoiler, a sárvédő- és küszöbszélesítések is arról tanúskodnak, ennek az autónak a versenypályán a helye. Nem maradt el az ajtók átalakítása sem, így a Gallardóé is felfelé nyílhat, akár a Murcielago hasonló eleme, a Hamann szerint ugyanis ennek már a gyárból érkezve is így kellene lennie.

A Victory II 20 colos Edition Race névre keresztelt keréktárcsákkal gazdagodott, amelyekre elöl 235, hátul pedig egészen brutális 325 mm széles abroncsok kerültek. Belülre a Hamann karbonvázas versenyüléseket szerelt, illetve kidolgozott egy 14 részes karboncsomagot, így jut a szénszálas műanyagból készült díszítésekből a kormányra, az ajtókra stb. is.

Ezúttal a motor érintetlen maradt, de az élmény így is fokozottabb, miután az új kipufogó szabadjára engedi a bika üvöltését. A sportkipufogóval nemcsak a hang, de a teljesítmény is nő, az eredeti 560-ról 580 lóerőre, ami jót tesz a Gallardo végsebességének, amely immár eléri a 328 km/órát.