Az új Fiesta Amerikában már néhány hónapja megtörtént bevezetése előtt rendkívül népszerű modellé vált. Köszönhetően a kreatív, közösségi médiára alapozó kampányainak, mint a Fiesta Mozgalom, illetve a Ken Block autózásairól készült videóknak. Az autóra már az előtt százezren ajánlatot kértek, mintegy hatezren pedig meg is megrendelték, hogy az megérkezett volna a márkakereskedésekbe, az érdeklődés pedig azóta is rohamosan növekszik a modell iránt.

A Ford annak érdekében, hogy a modell körüli kezdeti érdeklődés továbbra se csökkenjen a tengerentúlon, három amerikai motorsportikon részvételével újabb látványos videókkal igyekszik a száguldás szerelmeseinek kedvére tenni.

A több mint ötvenéves autóversenyzői múlttal, a NASCAR-on 200 futamgyőzelemmel és 7 bajnoki címmel büszkélkedő Richard Pettyben, a NASCAR legújabb nagy reménységének számító A. J. Allmendingerben és a Gymkhana videóiról elhíresült Ken Blockban ráadásul egyvalami közös: karrierjük során mindhárman a 43-as rajtszám alatt versenyeztek/versenyeznek.

Ezért a www.43fiestas.com-on rendszeres időközönként megjelenő újabb és újabb látványos felvételeket láthatnak az autósport-rajongók: az első felvételeken Block 850 lóerős Fiestája csap össze Allmendinger 900 lóerős Fusionjével.

Az első rész:

Így készült:

A Pit Stop: