Még többen ismerhetik meg az Audi Hungariát: mától a győri vállalat új látogatói központja minden nap lehetőséget biztosít az érdeklődök számára, hogy közelebbről is betekinthessenek a győri Audi telephely gyártási tevékenységébe. A naponta kétszer szervezett gyárlátogatások bepillantást engednek a motor- és járműgyártás csúcstechnológiájú világába.


Az Audi Hungaria 120 millió forint beruházással valósította meg az új látogatói koncepciót. A látogatói útvonalak fejlesztése mellett az új reprezentatív fogadóépületbe egy Audi Shopot és egy kávézót is integráltak. A vendégeket a látogatói szolgáltató központ munkatársai kísérik, akik az információkat a motor- és járműgyárban magyar, német és angol nyelven adják át.

Eddig évente négyezren látogattak a győri vállalathoz. “Ezzel a kibővített szolgáltatásunkkal szeretnénk jelentősen növelni ezt a látogatói számot” – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója.

Az érdeklődök a www.audi.hu internetes oldalon, a gyárlátogatás fül alatt jelentkezhetnek. A látogatások minden nap 10 és 12 órakor kezdődnek. Gyárlátogatáskor a résztvevők száma maximum 25 fő lehet.