Solberg száguld a finn erdőben 1
Solberg száguld a finn erdőben 2

Solberg száguld a finn erdőben

Solberg száguld a finn erdőben

Solberg száguld a finn erdőben 6
Solberg száguld a finn erdőben 7
Solberg száguld a finn erdőben 8
Fotó megosztása:
Solberg száguld a finn erdőben 9 Három héttel azután, hogy Bulgáriában a dobogóra állhatott, a Petter Solberg World Rally Team kész rá, hogy újra harcba szálljon a Finn-rali murvás pályáin. A 2003-as világbajnok csapata kétnapos tesztet tartott a ma kezdődő Finn-rali előtt. A norvég pilóta előbb egy kanyargósabb csúszós szakaszon próbálgatta a Citroën C4 WRC-t, majd másnap egy jóval gyorsabb pályán kereste az ideális beállítást.

Repül a Citroën:

Persze Solberg nagyon komolyan veszi a tesztet, ami azt jelenti, hogy kilenc helyi embert alkalmaztak, hogy biztosítsa az adott szakasz teljes zárását, és két fő orvosi kisegítő is a csapattal tart, hogy egy esetleges baleset esetén azonnal segíteni tudjon.

“Két hosszú nap után, 300 tesztkilométerrel a zsebünkben úgy hiszem, megvan minden információnk ahhoz, hogy gyorsak legyünk Finnországban” – mondta Petter Solberg. Az autó hihetetlen gyors, és én már valóban nagyon várom a rajtot. Mindig is nagyon élveztem a Finn-ralit, és ezúttal azt hiszem, még jobb lesz.”

Kanyar kanyar hátán:

A Finn-rali ma a délelőtti közös teszttel veszi kezdetét, majd az igazi verseny az esti szuperspeciállal indul, azután további 18 gyorsasági vár a mezőnyre, péntekre és szombatra elosztva. 102 autó vág neki a rengeteg ugratóval tűzdelt pályáknak.

Solberg száguld a finn erdőben 10