Lázadás tanulóvezetők ellen 1
Lázadás tanulóvezetők ellen 2

Lázadás tanulóvezetők ellen

Lázadás tanulóvezetők ellen 6
Lázadás tanulóvezetők ellen 7
Lázadás tanulóvezetők ellen 8
Fotó megosztása:
Fellázadt a tanulóvezetők ellen egy kis városrész Londonban, mert rengeteg kárt okoznak nekik a nebulók. Sem parkoló autóik, se kerítéseik, se kapuik, se lámpaoszlopaik nincsenek biztonságban a kezdő vezetőktől. Akad, akinek a kapuját már vagy ötször döntötték be, másoknak a fái bánják a sok tanulót, akik viszont nagyon kedvelik a Kelet-Londonban fekvő South Woodfordot.

A népszerűség oka, hogy a közelben több autósiskola is van. A helyi lakosok immár önkormányzatukat fenyegetik jogi lépésekkel, ha nem tesz a tanulóvezetők ellen, akikből 12 óra alatt 409-et számoltak meg a környéken a minap, tehát igencsak számosan szeretnek ott gyakorolni parkolást, Y megfordulást.

Ami a helyiek sebesültjeit illeti, eddig csak néhány lakó kapott találatot, és közülük csupán egy férfi erőteljesebbet. A lázongók szerint pusztán idő kérdése, hogy mikor sérül meg valaki súlyosan, akár halálosan.

Az önkormányzat megérti a lázadókat, ám közölte, hogy nem korlátozhatja a behajtást a területre, mert az utakat ugyanolyan jogosan használják a tanulóvezetők, mint mások – adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: MTI