Idén is a Mol és a Marché által üzemeltetett mosonmagyaróvári létesítményt ítélte a legszínvonalasabb autópálya mellett lévő pihenőhelynek a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) a komplex pihenőhely kategóriában. A kizárólagos állami tulajdonú országos közutak vagyonkezelője hétfőn tüntette ki az autópályák mellett 2009-ben legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó partnereit.

A töltőállomások között az OMV M1 autópálya 43. kilométerének jobb oldalán lévő pihenőhelyet választották a legszínvonalasabbnak. Az étterem kategóriában az M3 autópálya 12. kilométerének jobb oldalán lévő M3 Pepe étterem lett az első. Büfé kategóriában pedig az M7 autópálya 100. kilométerénél, a jobb pályán üzemelő Sztráda Büfé vitte el a pálmát.

Az OMV-é legszínvonalasabb töltőállomás

Az OMV-é legszínvonalasabb töltőállomás

Az OMV-é a legszínvonalasabb töltőállomás 


A KKK – nemzetközi példákat követve – első ízben 2009-ben választotta ki az általa kezelt autópályák mellett legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó partnerét. Idén tehát másodszor, immár négy kategóriában rangsorolta és díjazta a szolgáltatókat.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ a szolgáltatási színvonal értékelésénél egyebek között az épületek megjelenését, a környezet karbantartását, a használati szerződésben rögzítettek tiszteletben tartását és a bérelt ingatlanhoz tartozó közlekedési utak karbantartását vette figyelembe.

Forrás: MTI